Medarbetarfoton - Din Tandläkare i Huddinge

Lär känna vår personal

Tandläkare Anna Nord

Anna Nord

Tandläkare

Jag har både tandläkarelegitimation från Sverige och Ryssland.Examen från det Statliga Medicinska Odontologiska Universitetet i Moskva 1997 och har flerårig erfarenhet av yrket.

I Ryssland doktorerade jag i tre år och min doktorsavhandling gällde odontologisk geriatri. Jag tog min doktorsexamen år 2002.

jonas

Jonas Wester

Specialisttandläkare
Tandläkarexamen vid KI 2002.
 
Arbetat i huvudsak inom Folktandvården Stockholm mellan åren 2002-2016.
 
Arbetat vid 3 specialistkliniker (Käkkirurgiska kliniken vid KS 2006-2007, Linköpings Universitetssjukhus käkkliniken 2008-2009 samt skanstulls specialistklinik avd. för Endodonti 2010-2011).
 
ST-utbildning Endodonti vid Sankt Eriks sjukhus samt KI 2011-2014 med examen i mars 2014 på karolinska Institutet Huddinge.
 
Arbetade sedan på en Övertandläkartjänst i Endododonti 2014-2016 där tjänsten  avslutades på Eastmaninstitutet.
 
Sedan mars 2016 verksam i privat regi som endodontist i Stockholm.
walid

Walid Asghar

Tandläkare

Jag har arbetat 12 år som allmäntandläkare. Är specialiserad i oralkirurgi och implantatbehandlingar. Har bred erfarenhet av visdomstandskirurgi, kirurgiskt avlägnsande av tänder, apikalkirurgi, avlägsnande av odontologiska cystor, implantatkirugi och även bentransplantationer och benuppbyggnad när käkben saknas för implantat.

Har bred erfarenhet av behandling med lugnande medicinering. Pratar flytande svenska, engelska, urdu och hindi. 

DSC_0051

Solveig Warfvinge

Tandhygienist

Efter tandhygienistexamn i Örebro har jag vidareutbildat mig i tandlossningssjukdomar, implantatkirurgi, omhändertagande av tandvårdsrädda patienter, barn– och ungdomstandvård.

maarika

Maarika Malmsten

Tandhygienist

Efter min tandhygienistexamen på Karolinska Institutet 2001 har jag arbetat i Hong Kong under 11 år. Där fokuserade jag på omfattande arbetsuppgifter inom munhälsovård bland barn, ungdom och vyxna patienter. Protetik, Ortodonti-Invisalign, Endodonti, Pedodonti, Paradontologi och Implantat.

Därefter flyttade jag tillbaka till Sverige och har fortsatt arbeta som tandhygienist. Jag pratar estniska, svenska och engelska flytande, och förstår enklare konversationer på finska, ryska och spanska.

Susann

Susann Eidem

Tandsköterska

Margareta

Margareta Lindfors

Tandsköterska